Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wij burgemeesters pleiten voor het gebruik van Bitcoin om inflatieprobleem op te loss
#1
Burgemeester Scott Conger heeft onlangs getweet dat Bitcoin het probleem van de inflatie kan oplossen.
Zijn tweet stelde de federale overheid verschillende vragen over de Amerikaanse inflatie, en wees er uiteindelijk op dat Bitcoin een oplossing voor de inflatie zou kunnen zijn.
Het is geen geheim dat de inflatie in de Verenigde Staten de afgelopen jaren sterk is gestegen.De huidige prognose toont aan dat de inflatie van de Verenigde Staten in de komende twee jaar 6.35%.Burgemeester Conger wees dat op zijn twitter.
In een tweet van juli 16 schreef burgemeester Scott Conger: "Waarom zouden we de inflatie accepteren?Waarom vragen we de federale overheid niet meer?Inflatie was 6.3% in twee jaar.Ik ben opgegroeid met 172.8% inflatie.Onze dollar is afgeschreven en is niet teruggeslagen.En nu is er één ding dat het kan herstellen, en dat is Bitcoin.
Conger wijst erop dat in de 37-jaren sinds zijn geboorte, de inflatie in de Verenigde Staten is 172.8%.
De burgemeester riep de burgers op om meer eisen te stellen aan de federale regering, waarbij hij erop wees dat de waarde van de dollar in de loop van de tijd steeds lager zal worden.
Het behoort tot Conger s team.Conger is een millenniaal, een sterke aanhanger van Bitcoin.
Op 35 werd Conger de jongste burgemeester van Jackson, Tennessee, waardoor hij zijn rivaal Jerry Woods versloeg met meer dan 3000 stemmen.
Burgemeester Conger heeft nooit zijn steun voor digitale activa verborgen.Op april 8 kondigde Conger via Twitter aan dat hij een task force zou opzetten.Hij zei dat het zal helpen uitzoeken hoe we de toekomst van Jackson City beter kunnen positioneren.
Op april 8 twitterde burgemeester Scott Conger: "Ik kreeg inspiratie van @Francis Suarez.In de komende weken, zal ik een blockchain werkgroep opzetten om te onderzoeken hoe om de beste positie Jackson in de toekomstාCrypto-35;cryptocurrency-35; Bitcoin-blad-8221;
Ook de burgemeester heeft een partnerschap met "Black Wall Street" en twittert nu een foto met een laser oog als zijn profiel, wat synoniem is geworden met Bitcoin's trouwe supporters.
Conger is van mening dat digitale activa meer kansen en keuzes zullen brengen aan zijn kiezers.
Conger citeerde de vorige woorden –82200;Het is verfrissend om regeringen te horen praten over verschillende financieringsmethoden.Naast "we gaan uw onroerendgoedbelasting verhogen" of "we gaan deze heffing uitvoeren."Als we een andere manier kunnen vinden, dan gaan we dat doen.
Om burgers aan te moedigen belasting te betalen met Bitcoin, legde burgemeester Scott Conger verder uit dat zijn task force momenteel bestudeert hoe de stad Bitcoin accepteert als betaalmiddel.
Het is duidelijk dat de stad Jackson bestudeert hoe hun burgers hun belastingen moeten betalen in Bitcoin.
In een tweet van juli 16's schreef burgemeester Scott Conger: "Onze blokkerende werkgroep bestudeert hoe Jackson belastingen moet accepteren die in Bitcoin betaald worden, en laat onze medewerkers de beslissingscurve van Bitcoin analyseren."
Tot nu toe heeft deze oproep een positieve reactie van de samenleving gekregen.Gebruikers op Twitter hebben hun steun uitgesproken voor het voorstel door de tweet van de burgemeester door te sturen.
Terwijl sommige zich zorgen maken over de kosten, anderen wijzen erop dat Bitcoin moet worden uitgebreid tot andere crypto's op een bepaald moment in de toekomst.
Hoewel er nog een lange weg te gaan voor de popularisatie van digitale activa, meer en meer beroemde mensen accepteren digitale activa op het gebied van encryptie.
Als burgemeester Conger erin slaagt dit doel in zijn stad te bereiken, kunnen vele steden hetzelfde doen.
De originele tekst is van Bitcoiner en gecompileerd door Blockchain Knight. Het auteursrecht in het Engels behoort aan de oorspronkelijke auteur. Als u het in het Chinees wilt herdrukken, neem dan contact op met de compiler.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)