Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ne kryebashkiakët mbrojmë përdorimin e bitkoinës për të zgjidhur problemin e inflacio
#1
US city mayor Scott Conger recently tweeted that he believes bitcoin can solve the problem of inflation.
Twiti i tij ngriti disa pyetje për qeverinë federale rreth inflacionit të SHBA dhe më në fund vuri në dukje se bitkoini mund të jetë një zgjidhje për inflacionin.
Nuk është sekret që inflacioni në Shtetet e Bashkuara ka rritur ashpër në vitet e fundit.Prognoza aktuale tregon se norma e inflacionit e Shteteve të Bashkuara në dy vitet e ardhshme është 6.35%.Kryebashkiaku Konger e tregoi këtë në Twitterin e tij.
Në një tweet të 16 korrikut, kryebashkiaku Skot Konger shkroi, "Pse duhet të pranojmë inflacionin?Pse nuk kërkojmë më shumë nga qeveria federale?Inflacioni ishte 6.3% në dy vjet.Unë u rrita me 172.8% inflacion.Dolari ynë është depreciuar dhe nuk është rikthyer.Dhe tani ka një gjë që mund ta rregullojë, dhe kjo është bitkoina
Konger vë në dukje se në 37 vjet që kur ai lindi, norma e inflacionit në Shtetet e Bashkuara ka qenë 172.8%.
Kryebashkiaku u bëri thirrje qytetarëve të bëjnë më shumë kërkesa ndaj qeverisë federale, duke vënë në dukje se vlera e dollarit do të ulet dhe do të ulet me kalimin e kohës.
Ajo i përket forcës s ë punës së Kongerit.Kongeri është një mijërvjeçar, një mbështetës i fortë i bitkoinës.
Në moshën 35 vjeç, Kongeri u bë kryebashkiaku më i ri i Xheksonit, Tenesi, duke mundur rivalin e tij Xheri Pyll me më shumë se 3000 vota.
Kryebashkiaku Konger nuk e ka fshehur kurrë mbështetjen e tij për pasuritë dixhitale.Në 8 prill, Kongeri njoftoi nëpërmjet Twitter se do të ngrejë një grup pune të bllokkatit.Ai tha se do të ndihmojë të eksplorojë se si të pozicionojmë më mirë të ardhmen e qytetit Xhekson.
Në 8 prill kryebashkiaku Skot Konger tweetoi, "Kam frymëzim nga @ Francis Suarez.Në javët e ardhshme, do të ngre një grup pune për të eksploruar si të gjej më mirë Jackson në të ardhmenKripto#cryptocurrency#Bitcoin”
Në mënyrë të ngjashme, kryebashkiaku ka një partneritet me "Black Wall Street" dhe tani tweeton një foto me një sy laser si profili i tij, i cili është bërë sinonim me mbështetësit e fortë të bitkoinës.
Conger believes that digital assets will bring more opportunities and choices to his voters.
Konger citoi fjalët e mëparshme”Është e freskët të dëgjosh qeveritë të diskutojnë metoda të ndryshme financimi.Përveç "ne do të ngrejmë taksën tuaj të pronës" ose "ne do të zbatojmë këtë taksë."Nëse mund të gjejmë një mënyrë tjetër për ta bërë, kjo është ajo që do të bëjmë
Për të inkurajuar shtetasit të paguajnë taksa me bitkoinë, kryebashkiaku Skot Konger shpjegoi më tej se forca e tij e punës e bllokkatit po studion aktualisht sesi të bëjë qytetin të pranojë bitkoinën si një mjet pagese.
Është e qartë se qyteti i Xheksonit po studion si t'i bëjë shtetasit e tyre të paguajnë taksat e tyre me bitkoinë.
Në një tweet të 16 korrikut, kryebashkiaku Skot Konger shkroi, "grupi ynë i punës është duke studiuar si të bëjë Xheksonin të pranojë taksat e paguara në bitkoinë dhe të lejojë punonjësit tanë të analizojnë kurvën e vendimit të bitkoinës."
Deri tani, ky apel ka marrë një përgjigje pozitive nga shoqëria.Përdoruesit në Twitter shprehën mbështetjen e tyre për propozimin duke dërguar tweetin e kryebashkiakut.
Ndërsa disa janë të shqetësuar rreth kostos, të tjerë vënë në dukje se bitkoina duhet të zgjerohet në kripto të tjerë në një pikë të ardhshme.
Megjithëse ka ende një rrugë të gjatë për të shkuar përpara popullarizimit të pasurive dixhitale, njerëzit më të famshëm pranojnë pasuritë dixhitale në fushën e kriptimit.
Në qoftë se kryebashkiaku Konger arrin në arritjen e këtij qëllimi në qytetin e tij, shumë qytete mund të ndjekin qëllimin.
Teksti origjinal është nga bitcoinist dhe kompiluar nga kalorësi blockchain. Të drejtat e autorit në anglisht i përkasin autorit origjinal. Nëse dëshironi ta riprintoni në kinez, ju lutem kontaktoni kompiliuesin.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)