Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Me pormestarit kannatamme bitcoinin käyttöä inflaatioongelman ratkaisemiseksi.
#1
Yhdysvaltain kaupunginjohtaja Scott Conger twiittasi äskettäin, että hän uskoo bitcoinin voivan ratkaista inflaatioongelman.
Hänen twiittinsä herätti useita kysymyksiä liittovaltion hallitukselle Yhdysvaltain inflaatiosta, ja lopulta huomautti, että bitcoin voisi olla ratkaisu inflaatio.
Ei ole salaisuus, että inflaatio Yhdysvalloissa on noussut jyrkästi viime vuosina.Nykyinen ennuste osoittaa, että Yhdysvaltojen inflaatioaste kahden seuraavan vuoden aikana on 6.35 prosenttia.Pormestari Conger toi sen esiin twitterissään.
Heinäkuussa 16-vuotiaana pormestari Scott Conger kirjoitti: "Miksi meidän pitäisi hyväksyä inflaatio?Miksi emme pyydä liittovaltion hallitukselta lisää?Inflaatio oli 6.3 prosenttia kahdessa vuodessa.Olen kasvanut 172.8 prosenttia inflaatiosta.Dollari on laskenut eikä ole palautunut.Nyt on yksi asia, joka voi korjata sen, ja se on bitcoin.
Conger huomauttaa, että 37 vuotta sen jälkeen, kun hän syntyi, inflaatioaste Yhdysvalloissa on ollut 172.8 prosenttia.
Pormestari kehotti kansalaisia esittämään enemmän vaatimuksia liittovaltion hallitukselle, huomauttaen, että dollarin arvo tulee olemaan alhaisempi ja alhaisempi ajan myötä.
Se kuuluu Congerin työryhmälle, joka on saarroksissa.Conger on vuosituhannen, vahva bitcoinin kannattaja.
35-vuotiaana Congerista tuli Jacksonin nuorin pormestari Tennesseessä. Hän voitti kilpailijansa Jerry Woodsin yli 3000-äänin.
Pormestari Conger ei ole koskaan salannut tukeaan digitaaliselle omaisuudelle.Huhtikuussa 8 Conger ilmoitti Twitterin kautta, että hän perustaa blockchain työryhmän.Hän sanoi, että se auttaa tutkimaan, miten Jackson Cityn tulevaisuutta voitaisiin parantaa.
Huhtikuussa 8Confusedsa pormestari Scott Conger twiittasi: "Sain inspiraation Francis Suarezilta.Parin seuraavan viikon aikana, minä perustaa blockchain työryhmä tutkimaan, miten paras asema Jackson tulevaisuudessa 35;Crypto 35; kryptovaluutta\ 35; Bitcoin_;
Samoin pormestari on tehnyt yhteistyötä Black Wall Streetin kanssa ja twiittaa nyt lasersilmäisestä kuvasta profiilinsa, josta on tullut bitcoinin vankkumattomien kannattajien synonyymi.
Conger uskoo, että digitaalinen omaisuus tuo enemmän mahdollisuuksia ja valintoja äänestäjilleen.
Conger lainasi aiempia sanoja“On virkistävää kuulla hallitusten keskustelevan eri rahoitusmenetelmistä.Sen lisäksi, että "me nostamme teidän kiinteistöveroa" tai "me aiomme toteuttaa tämän maksun."Jos löydämme toisen tavan tehdä se, niin me teemme sen.
Kansalaisten kannustamiseksi maksamaan veroja bitcoinin kanssa pormestari Scott Conger selitti lisäksi, että hänen johtoryhmänsä tutkii parhaillaan, miten saada kaupunki hyväksymään bitcoin maksuvälineenä.
On selvää, että Jackson in kaupunki tutkii, miten heidän kansalaisensa saavat maksaa veronsa bitcoinissa.
Heinäkuussa 16:n twiitissä pormestari Scott Conger kirjoitti: "Blockchain työryhmämme tutkii, miten Jackson ottaa vastaan bitcoinissa maksetut verot ja antaa työntekijöidemme analysoida bitcoin in päätöskäyriä."
Tähän mennessä tämä valitus on saanut positiivisen vastauksen yhteiskunnalta.Twitterin käyttäjät ilmaisivat tukensa ehdotukselle lähettämällä sen pormestarin tweetille.
Vaikka jotkut ovat huolissaan kustannuksista, toiset huomauttavat, että bitcoin olisi laajennettava muihin salaukset jossain vaiheessa tulevaisuudessa.
Vaikka on vielä pitkä matka, ennen kuin digitaalisen omaisuuden popularisointi, yhä kuuluisammat ihmiset hyväksyvät digitaalisen omaisuuden alalla salauksen.
Jos pormestari Conger onnistuu saavuttamaan tämän tavoitteen kaupungissaan, monet kaupungit voivat seurata esimerkkiä.
Alkuperäinen teksti on bitcoinistilta, jonka on laatinut blockchain Knight. Tekijänoikeus englanniksi kuuluu alkuperäiselle kirjailijalle. Jos haluat julkaista sen uudelleen kiinaksi, ota yhteyttä kääntäjään.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)