Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wat is het effect van de looptijd van US $6 miljard driemaandelijkse futures opties o
#1
Marktgevoel is kwetsbaar
Een paar dagen geleden kwam de prijs van Bitcoin terug nadat hij onder de'29000'viel.Over het algemeen was de prestaties van Bitcoin en Ethereum in de afgelopen maand zwak.Bitcoin slaagde er niet in om door het weerstandsniveau van $40000 te breken, en viel zelfs op $28800 tegelijk, waardoor beleggers bang werden.
In 2021, geconfronteerd met de knelpunten van de stijgende transactiekosten en de concurrentiedruk van vele nieuwe publieke ketens projecten, Ethereum maakte een fantastische start en maakte grote vooruitgang. Op mei 12, steeg het naar het hoogste punt van de VS $4380, maar de goede tijd is niet lang, en het is gedaald met 55% in het verleden meer dan een maand.
Wanneer de markt instort, zullen beleggers snel externe redenen zoeken.Maar in feite, zes weken voor de crash, dat wil zeggen, van eind april, maakte China een signaal af om af te breken op cryptocurrency mijnbouw. Echter, de markt leek de regulerende kracht te onderschatten, en pas nadat de specifieke actie werd uitgevoerd (alle Sichuan Hydro power mijnen werden verwijderd) veroorzaakte het meer marktpaniek.
(Chart) Marktgevoel is nog steeds in een staat van paniek
Naast het slechte beleid, de slechte prestaties van de encryptiemarkt in de nabije toekomst, evenals institutionele winstdruk en vele andere redenen, en de derivatenmarkt wordt ook door sommige analisten beschouwd als een belangrijke factor die de kortetermijntrend be ïnvloedt.
Driemaandelijkse opties Bitcoin en Ethereum verlopen
Op juni 25, de $6 miljard Bitcoin en Ethereum kwartaalfutures en opties stonden op het punt te vervallen.Volgens de data analyse, als de eindprijs van Bitcoin minder is dan US $32000, zullen beren een enorme winst maken van Amerikaanse $450 miljoen.
Bovendien zal de vervaldatum van Ethereum's $1.5 miljard maandelijkse opties een ander belangrijk moment zijn. Als het sluit onder $2200, 73% van de neutrale en callopties zal een ernstig verlies lijden.
Op dit moment is de open positie van ether-opties die op vrijdag aflopen gestegen naar US $1.36 miljard, terwijl het futurecontract Amerikaanse $500 miljoen is.De open positie van Bitcoin's opties is toegenomen tot US $2.64 miljard, en de futures schaal is US $1.44 miljard.
Dus, of de termijnlooptijd van de driemaandelijkse optie op de derivatenmarkt een significant effect op de prijs zal hebben?Laten we naar historische gegevens kijken.
De trend van de looptijd van opties in december 2020 en maart 2021 is anders
In november 2020 steeg Bitcoin sterk, met een cumulatieve toename van 75% voor het verstrijken van kwartaalopties.Hoewel er meer dan 102000 Bitcoin opties verlopen op kerstdag, is er geen significante impact op de markt.Bitcoin steeg 69% in de komende twaalf dagen, door te gaan met haar bullebak trend.
March 2021 toonde een totaal andere prijsontwikkeling. De prijs van Bitcoin daalde met 14% voor het verstrijken van de driemaandelijkse opties, maar herstelde volledig in de komende vier dagen.Gedurende deze periode, hoewel er veel slecht nieuws was (Fed-voorzitter Powell zei, "Bitcoin is te vluchtig om een valuta te zijn, en er is geen waardesteun.";Dario, oprichter van Bridgewater, uitte ook bezorgdheid over het mogelijke "ons Bitcoin ban", maar Bitcoin keerde snel terug na de daling.
Er is geen teken van verkoop voor het einde van de driemaandelijkse opties in maart, juni en september 2020
Bitcoin is op 31% in de tien dagen voor maart 26, 2020, wanneer driemaandelijkse opties verlopen.De volgende dag was er echter een 11% terugtrekking, en sommige beleggers geloofden dat er sprake was van "manipulatie" op de derivatenmarkt.Echter, op dat moment, Bitcoin hash snelheid daalde met 45% kan meer geschikt zijn als een reden voor de slop.
Op juni 26, 2020, had het verstrijken van kwartaalopties ook geen significante invloed op de prijzen, aangezien Bitcoin slechts twee% de dag voor en 2% daalde in de komende twee dagen.
De driemaandelijkse opties verlopen op September 26, 2020, toen Bitcoin twee% steeg en gedurende de komende twee dagen 2% bleef stijgen.
Volgens de gegevens over de looptijd van de bovengenoemde vijf kwarten is er geen teken dat de looptijd van derivaten de prijs van Bitcoin zal doen stijgen en dalen, wat meer te wijten is aan de trend van de markt zelf en de invloed van het grote beleid.
IJs en vuur thuis en in het buitenland
Laten we eerst naar de traditionele markt kijken.Gisteravond, nadat president van de VS Joe Biden zei dat hij het met de Senaat eens was over een $953 miljard bivakmuts infrastructuurplan, steeg de traditionele Amerikaanse markt tot een nieuwe top.Nadat het nieuws werd aangekondigd, de S &P 500 index en de NASDAQ index beide nieuwe hoogtes in de tweede helft van de dag, sluiten 24.65 punten en 97.98 punten, terwijl de Dow index steeg meer dan 322 punten op dezelfde dag.De algemene economische omgeving blijft ontspannen.
Laten we eens kijken naar de cryptocurrency industrie.In schril contrast met de binnenlandse regelgeving versnellen de buitenlandse landen de ontwikkeling van de cryptoplandindustrie de laatste tijd.
Juni 22nd
New York digital investment group (nydigital investment group) kondigde een partnerschap aan met Q2, een bedrijf dat gespecialiseerd is in digitale diensten voor financiële instellingen, om Bitcoin trading services te leveren voor bankgebruikers.Het partnerschap zal waarschijnlijk diensten leveren aan meer dan 18.3 miljoen Amerikaanse geregistreerde gebruikers op Q2-platform om Bitcoin te kopen, te verkopen en te houden.
juni 24e
Andreessen Horowitz (a16z), een top durfkapitaal bedrijf, lanceert een $2.2 miljard cryptofund genaamd cryptofund III, de grootste ooit cryptofund.Op dit moment heeft de durfkapitaalgigant 865 miljoen dollar van de VS beheerd door twee fondsen in een vroeg stadium, en zijn AUM heeft drie miljard dollar overschreden.
juni 25e
Salvadoraanse president Nayib Bukele zei dat Bitcoin op september 7 wettig betaalmiddel zal worden, terwijl de Amerikaanse dollar zal blijven circuleren, en of Bitcoin gebruikt zal worden, is optioneel.Lonen en pensioenen zullen blijven worden gestort in dollars.El Salvador zal een e-portemonnee (compatibel met andere portefeuilles) in september lanceren en deponeren $30 Bitcoin voor elke persoon die de portefeuille downloadt.
juni 25e
Paraguayaanse congreslid Carlitos herbala heeft vandaag een artikel van de buitenlandse media over "Paraguay is van plan om een wetsvoorstel voor te stellen om Bitcoin wettig betaalmiddel te maken".Volgens het artikel is Paraguay van plan encryptiecentra te bouwen en schone energiewinning te bevorderen, wat officieel op juli 14 kan worden aangekondigd.
juni 25e
Ierse e-commerce- en mobiele betaaloplossingen Bedrijf Payment Group Ltd en Zweedse onbeheerde betaalfaciliteiten (zoals elektrische voertuigoplaadstation) De garantie van de onderneming heeft een samenwerking bereikt om cryptocurrency betalingsdienst in 50000 elektrische voertuigen (EV) oplaadstations in Europa te lanceren.Vanaf november 2021 zal de integratie van versleutelde betaling- en laadstation volledig gerealiseerd worden in de komende drie jaar.De twee bedrijven hebben nog niet bekend welke cryptocumenten ze zullen ondersteunen, maar nadat voirity beelden van betaalterminals met eth logo, het sterk suggereerde dat Ethereum waarschijnlijk een van de eerste ontvangers zal zijn.
Allerlei tekenen tonen aan dat de ontwikkeling van de cryptoplaancy industrie vergelijkbaar is met die van het vroege internet. Hoewel er een bepaalde bel is, is het geleidelijk aangenomen door de mainstream, die de ontwikkeling trend van een nieuwe generatie van de samenleving vertegenwoordigt.
Ontwikkeling van definitiefrontaties stuit op knelpunten
Tot slot, hoewel de algemene gegevens over de groei van definitievers nog steeds stijgen, is de groei van de maand recentelijk begonnen te dalen, met een toename van 18% in april, 25% in mei en 12% in juni.
Recentelijk zijn er regelmatig onweersbuien op het WiFi-platform (vooral de projecten in de BSC-keten) geweest. Het is erg belangrijk dat nieuwe gebruikers een positieve ervaring hebben bij het betreden van het WiFi-ecosysteem, om hun motivatie te behouden om deel te blijven nemen aan het WiFi-protocol.Het frequente optreden van onweersbuien heeft ook geleid tot de discussie over de invoering van toezicht en verantwoording in de definiëring.In de toekomst is het erg belangrijk om een nalevingssysteem op basis van "nul kennis bewijs" te ontwikkelen om de uitbreiding van defini te realiseren. Het zal een andere evolutie richting van defi om rekening te houden met privacy en naleving.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)