Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De prijs van fil valuta is laag, de vermoedelijke beren markt komt eraan, kunnen mijn
#1
Onlangs hangt de prijs van fil valuta rond $100, en de prestaties zijn erg laag.Deze ronde van prijsfluctuaties van fil valuta is voornamelijk veroorzaakt door de daling van de gehele markt geleid door Bitcoin, die behoort tot de normale marktregulering. Van de complexe fluctuatiemcurve van de valutasprijs, die bijna consistent is met de amplitude van de markt, kunnen we zien dat het geen enkele valuta die valt.Dit artikel zal worden geanalyseerd uit vier aspecten, fil valuta neergang, kan mijnbouw nog steeds?
1-12289; Momenteel is het geen berenmarkt, en de mijnwerkers van fil hoeven zich geen zorgen te maken over het niet hebben van tijd om hun kapitaal terug te vorderen.
Iedereen in de muntkring praat over beren kleur verandering. Iedereen is erg bezorgd over of de beer komt.In feite is de scherpe daling van de muntprijs in deze ronde niet te wijten aan de komst van beren, maar aan de proliferatie van andere kleine dieren.Onlangs is er veel geld van de reguliere valuta naar deze kleine dieren gegaan, waardoor de hele muntkring wordt teruggeroepen, maar ook buiten de locatie fondsen worden opgenomen.Nadat de kleine dieren stoppen, zullen deze fondsen terugkeren naar de mainstream, en de muntkring kan booming.
2-emissie 12289; De valutawater daalde voor een tijdje, en de impact op het inkomen van fil was zeer beperkt
Het effect van de daling van de prijs van fil op het inkomen van de mijnwerkers is zeer beperkt.Het is vooral omdat 75% van de mijnproductie nodig 180 dagen om geleidelijk de munten lineair vrij te geven, en de hele hoofdlijn van fil munten is slechts zeven maanden geweest. Zelfs de eerste mijnwerkers hebben net volledig de mijnbouw inkomsten van de eerste maand. Op dat moment zijn ze nog steeds verpakking van de rekenkracht, en de productie van munten is ook beperkt.Aan de andere kant worden tussen de 120 miljoen fil-munten die in het hele netwerk worden uitgegeven, meer dan 73-miljoen verpand.
3-oppervlak 12289; De prijs van fil is laag en de mijnkosten zijn lager, wat gunstig is voor de nieuwe mijnwerkers
De winning van fil-munten vergt de kosten van de voorverpakking, en de mijnwerkers moeten fil-munten vooraf kopen voor de computing-energieverpakking.Op dit moment zijn de verpakkingskosten van 1t effectieve rekenkracht ongeveer 12-fil-munten. Volgens de huidige valuta-prijs is de verpakkingskosten van 1t effectieve rekenkracht ongeveer 1200 Amerikaanse dollars.Als de muntprijs weer door $200 breekt, zullen de verpakkingskosten van 1t effectieve rekenkracht stijgen tot $2400, wat zeer hoog is!Op dat moment zullen veel mensen meer extra kosten moeten betalen als ze weer in de mijn komen!
4-behuizing 12289; Momenteel is de inkapslingssnelheid sneller en is de mijnbouw-efficiëntie relatief hoog
Op dit moment worden niet alleen de kosten van de verpakking verlaagd, maar wordt ook de snelheid van de verpakking versneld.Een echt geval toont aan dat de afdichting capaciteit van 96T mijnbouw machine kan bereiken 20t in 12 dagen. Hoe sneller de afdichting, hoe gunstiger het is voor de mijnbouw machine om de volledige mijnbouw capaciteit eerder te realiseren, en de mijnwerkers kunnen genieten van de mijnbouw inkomsten zo snel mogelijk.Later, met steeds meer mijnwerkers in de mijn, zal de rekenkracht van het hele netwerk worden afgezwakt, en de hoeveelheid fil die mijnwerkers kunnen graven zal slechts geleidelijk afnemen.
Samenvatting mijnbouw
Hoewel veel mensen zich zorgen maken over de komst van een berenmarkt, denken de meeste mensen in de kring dat de huidige marktwerking een normale aanpassing is, en de daling van de muntprijs is geen teken van de komst van een berenmarkt.In feite is er geen regeringsbeleid in de wereld dat kan leiden tot een berenmarkt en een stierenmarkt in de valutamiek. Het is waarschijnlijk dat er een sterke rebound in de toekomst zal zijn. Op dat moment zullen de mijnkosten van fil ook sterk stijgen, en een groot aantal mijnwerkers zal zich haasten, wat ook kan leiden tot vele nadelige problemen, zoals de daling van de mijnbouw efficiëntie en de langzame inkapseling snelheid.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)