Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ZB, de eerste digitale valutawissel ter wereld die deelneemt aan het bestuur van soor
#1
In de traditionele internetmodus worden schrijvers, fotografen, kunstenaars en andere scheppers niet betaald om de inhoud gratis te delen in het kader van medescheppingsovereenkomsten en andere open licenties, wat betekent dat de meeste onafhankelijke scheppers niet het overeenkomstige rendement kunnen krijgen door hun werken op het internet te publiceren.Nu is er zoiets als munt: een nieuw open source project ontworpen om het gezond verstand te maken dat scheppers vaak moeten compromissen of offers te brengen om bijdragen een ding van het verleden te maken.Tegelijkertijd is zoiets ook een encryptie valuta voor content makers met een open licentie.
De soortgelijke munt-keten, gelanceerd in november 2019, is een openbare keten op maat gemaakt voor de publicatie van inhoud. De soortgelijke munt overeenkomst streeft ernaar om te profiteren van creatieve inhoud, het verstrekken van gebruikers met gedecentraliseerde registratie, gedecentraliseerd beloningen, gedecentraliseerde editing en gedecentraliseerd bestuur, zodat makers meer kunnen focussen op het creëren van uitstekende inhoud.Het is gebouwd op de kosmos SDK en loopt onder het bindende bewijs van interesse (BPO's) mechanisme zonder licentie. Het wordt gebruikt door verschillende platforms voor gedecentraliseerde distributie en cultiveert een dynamische gemeenschap.Op dit moment heeft de gelijknamige gemeenschap tienduizenden scheppers en miljoenen verwante gebruikers.
Op technisch niveau kan de ISCN-norm die door gelijkemunt wordt geleverd, worden vergeleken met het ISBN van digitale inhoud.ISCN heeft betrekking op de registratie van de inhoud, die metagegevens van inhoud schrijft, zoals registratietijd, titel, auteur, autorisatiemethode en versie van de blockchain.De twee fundamenten van de gedecentraliseerde publicatie van soortgelijke munten zijn de gedecentraliseerde registratie en opslag op het openbare netwerk, samen met de inhoud vingerafdruk van het gedistribueerde bestandssysteem zoals IPF's of arweave, zodat de dienstverleners toegang kunnen krijgen tot en de inhoud kunnen verspreiden op basis van de openbare databank.Likemunt biedt het publiceren van gerelateerde SDK's /plug-ins voor platform-integratie, en kan verschillende diensten ontwikkelen, zoals nieuwswebsites, sociale media, Blog websites, enz.
Op dit moment is ZB officieel een van de knooppunten van soortgelijke munten geworden, en het is ook de eerste digitale valuta-uitwisseling in de wereld die deelneemt aan het bestuur van soortgelijke. Op dit moment is het zeldzaam dat de uitwisseling een projectknooppunt wordt. Door het opzetten van knooppunten kunnen we meer diepgaande samenwerking en ontwikkeling uitvoeren en gezamenlijk de uitbreiding en verbetering van soortgelijke projectecologie bevorderen.Bovendien kunnen gebruikers hun soortgenoten ook op de ZB-knoop van soortgelijke munten toevertrouwen, om zo de stapeling van inkomsten te verkrijgen en gezamenlijk de ecologische ontwikkeling van soortgelijke te bevorderen.
ZB heeft een knooppunt op het net van soortgelijke munten opgezet, dat niet alleen de samenwerking tussen elkaar versterkt, maar ook een sterke rol speelt bij het bevorderen en ontwikkelen van gebruikers van beide partijen.Volgens relevante media rapporten, ZB, gevestigd in 2013, is een van de vroegste cryptocurrency uitwisselingen in de wereld.Volgens Februari 2021-gegevens is ZB in de top 10 in het mondiale handelsvolume.Als een gevestigde first-line-uitwisseling die al acht jaar met succes werkt, biedt ZB cryptocurrency handelsdiensten voor meer dan 15 miljoen gebruikers over de hele wereld.Tegelijkertijd is ZB ook de eerste partij van de belangrijkste handelsvaluta's zoals Eth en EOS in Azië, en het is de meest actieve handelsruil. ZB's merkreputatie en kracht hebben ook een diepe indruk op de gebruikers achtergelaten.Vandaag de dag is ZB een van de grootste cryptomechanismen in het Chinese taalgebied.
Sinds 2017 heeft ZB zich ertoe verbonden de internationale markt te openen en een gemakkelijke toegang tot goud te bieden aan vele regio's, zoals de Verenigde Staten, India en Rusland.ZB lanceerde dit jaar ook vele overzeese hoogwaardige projecten, die veel investeerders over de hele wereld aantrekken en haar wereldwijde invloed verder uitbreiden.
Daarnaast heeft ZB vier handelsgebieden: QC, usdt, BTC en ZB. Momenteel heeft zij one-stop diensten geopend voor digitale activa zoals spothandel, legale valutamarkten, hefboomhandel en hefboomfinanciering.ZB netwerk ZB ingebouwde online klantenservice, 24-uur online, voor gebruikers om attent, comfortabel, gebruiksvriendelijke service te creëren.ZB heeft zich altijd ingezet voor uitgebreide zakelijke diensten met inbegrip van beleggingsfondsen en e-wallets om comfortabele en handige beleggingsdiensten voor gebruikers te creëren.
Als toonaangevende digitale activum-uitwisseling ter wereld heeft ZB het proces van standaardisatie bevorderd. Het heeft de uitwisselingslicenties van Dubai en Singapore verkregen, en heeft operationele centra in Zwitserland, Canada, de Verenigde Staten, Bangkok, Dubai en andere plaatsen, die de financiële veiligheid van gebruikers kunnen blijven beschermen.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)